Mysen Mannskor
Postboks 262
1851 Mysen

Org.nr: 979554540

epost: post@mannskoret.com

-for medlemmer

-for medlemmer 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De fleste som er med i Mysen Mannskor har vært med lenge. Veldig lenge. Det er faktisk slik at den første medaljen man kan få er etter 10 års medlemskap og da blir man titulert "nybegynner". Dette faktum er et vitnesbyrd i seg selv om hvor givende det er å ha synging som hobby.

Når man spør andre om de kan tenke seg å bli med pleier de å si: Nei, jeg? Jeg kan da ikke synge så jeg har ikke noe der å gjøre. Mange har en oppfatning om at å kunne synge er en egenskap man nærmest er født med.
Det er feil. Sang er som alt annet en øvelse og en ferdighet. Er du i stand til å høre om en sang er falsk kan du også lære å synge. Glem også ideen om at noen har stygge stemmer. Tenk bare på kråkestemmen til Ole Paus eller Bob Dylan! Det høres jo ut som om de prøver å synge for aller første gang. Allikevel er det vakkert fordi settingen er riktig.
Og slik er det med et kor også. Når 20-30 stemmer blander seg høres ikke enkeltstemmene men det blir en ny kraftfull lyd som man selv er en del av og når alt stemmer fryser man litt på ryggen og man føler at det er godt å leve tross alt.
Er man sulten spiser man seg mett. Man setter ikke på en film om mat. Liker man sang er det deilig å høre på andre men det er ikke i klasse med å delta selv.

Kan du tenke deg sang som hobby er du hjertelig velkommen til å ta en tur innom en av våre øvingskvelder for å høre på eller prøve litt. Dessuten er det gratis kaffe og kaker.